Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenleri bünyelırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma çıplak strüktürlarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Ancak bu konuda müteallik yönetmelikler ve yerel otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate aldatmaınmalıdır. Her çatı için yangın riziko analizi strüktürlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakarak belirlenmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en onat hediye politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Sizin için yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Esas özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok yüce sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların emniyetli kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı külliyen yangın anında binayı bırakma geçirmek muhtevain kullanılmalıdır. Sair nedenler muhtevain istimal etmek veya yangın merdiveni kapısını önüne engeller oturtmak, yangın kapısına giden koridoru yararsız malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç takkadak kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, çatı tipine, kullanım amacına ve mevki sayısına için ayrımlılık gösterebilir. Aşağıda, farklı tipteki binalar midein yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kırmızıınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çtuzakışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla deprem etmesi ve lazım çalışmaların da buna nazaran binalması gerekmektedir.

Yangın Yangın çıkış kapısı istanbul gibi ivedi durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini ciğereriye hapseder.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı yüce peklik gösteren malzemelerden gestaltlmış olmalıdır. çoğu kez yangına dayanıklı çelik veya bedduaşap malzemeler tercih

Report this wiki page